Regnskap for
frisør og velvære

Få mer tid til kunder og fag, og bruk mindre tid på administrative oppgaver og regnskap - med digital, effektiv og moderne regnskaps- og lønnshåndtering.

Få mer informasjon
Regnskap for<br>frisør og velvære

Årets Frisørbedrift 2024

Slik har vi hjulpet Monarchy Studio å få fritiden sin tilbake.
video thumbnail

Mer tid til kunder og fag

Glem bilag og permer - og usikkerhet knyttet til tallene dine. Regnskapet håndteres heldigitalt slik at du bruker mindre tid på regnskap og administrative oppgaver, og kan bruke arbeidstiden din på kunder og fag.

Mer tid til kunder og fag
Alltid tilgjengelig og oppdatert

Alltid tilgjengelig og oppdatert

Ved hjelp av regnskap i skyen kan du godkjenne regninger, gjennomføre betalinger og sende inn utlegg, direkte fra mobilapp - og fra hvor som helst. Vi sørger for at regnskapet ditt alltid er oppdatert ved å integrere mot kasseløsning.

HR, lønn og rådgivning

Ansattes timer føres digitalt og overføres automatisk til lønnssystemet, slik at du slipper å bruke mye tid på det. Utvid med vår HR-løsning for ytterligere å profesjonalisere oppfølgingen av dine ansatte.

HR, lønn og rådgivning
Verdien av å forenkle

Verdien av å forenkle

Du starter vel ikke salong for å drive med regnskap? Å forenkle regnskap, lønn og de administrative oppgavene, betyr at du får mer fritid - og kan bruke mer av arbeidstiden din på kunder og fag. I praksis utvikle bedriften og øke omsetningen.

Interessert i regnskap for frisør og velværebedrifter?

Hør mer om hvordan vi kan hjelpe deg å få fritiden din tilbake, eller kunne bruke mer tid på kunder og fag.
Få mer informasjon