Hverdagen vi alle ønsker oss

Vi ønsker å skape en hverdag hvor regnskapet og livet er i balanse. Alltid. Både for våre kunder og medarbeidere. Dette gjør vi ved hjelp av forutsigbarhet, de beste verktøyene og smarte måter å samarbeide på.

Hvorfor? Helt ærlig; slik at vi alle kan tenke mindre på regnskap.

Vårt løfte til kundene er det samme som til våre ansatte. Vi skal skape en hverdag hvor både regnskapet og livet er i balanse. Dette skal vi gjøre på en enkel og forutsigbar måte. Sånn at du får mer tid til viktigere ting i livet.

Frank Johan Karlsson

Daglig leder, Eibl AS

Hvem er vi?

Eibl er grunnlagt av fire mennesker med passion for regnskap, teknologi og forenkling. Sammen har vi over 60 års erfaring, fra noen av de største aktørene i regnskaps-, revisjon- og teknologibransjen.

Vårt mål

Vi skal skape en problemfri regnskapshverdag, med forutsigbarhet gjennom fastpris og relasjoner. Ved hjelp av teknologi og god kommunikasjon så forenkler vi, slik at vi alle blir mer effektive.

Balanse i livet

Hos oss jobber vi fra kontoret fordi vi har lyst - ikke fordi vi må. Flotte lokaler, topp moderne utstyr og godt utstyrte møterom, er tilpasset en hybrid hverdag. En hverdag med balanse - hvor du bestemmer.

Bli en del av teamet?

Få en jobbhverdag hvor livet er i balanse. Vi er alltid på jakt etter dyktige folk som deler vår filosofi.

Se våre ledige stillinger